Taxi 314 Szentendre
Telefon: +36 26 314-314
szentendretaxi+extrataxi@gmail.com
Rólam

Taxi 314 egy kedvelt taxi telefonszám Szentendrén és a Pilis településein.

Üdvözlöm!

Nagy István vagyok, 1986-óta végzek Szentendrén és környékén taxi szolgáltatást.

Szentendre taxi Szolgáltatásomat 1986 óta folyamatosan, minden igényt kielégítő kényelmes személygépjárművekkel teljesítettem. Jelenleg egy 2014-es évjáratú,  RENAULT MEGANE GRANDTOUR típusú, légkondicionált  gépjárművel dolgozom.

Taxi szolgáltatásomat Pest megye területén folytatom, de igény esetén az ország bármely településére vállalok taxis személyszállítást.
Budapestről is megrendelhet Pest megye bármely településére történő érkezéssel, amennyiben írásos formában rendel meg (sms, e-mail).
Elsődleges célom, új utasok szerzése és a visszatérő utasok megbecsülése.

Nálam a minőségi szolgáltatás mindenek felett a legfontosabb, a becsületes, pontos munkavégzés híve vagyok.
Személyszállítási igényeket mindig magas színvonalon teljesítsem.
Amennyiben szeretné megtapasztalni mindezt, kérem hívjon most, vagy előre rendeljen meg.

Szentendre területén nem működik taxis diszpécserszolgálat (diszpécser központ), így Önnek egy taxis vállalkozóval kell kapcsolatot felvenni taxi igénye esetén. A könnyen megjegyezhető Taxi 314-314 telefonszámnak (Taxi314) köszönhetően, Önnek nem kell taxis vállalkozót keresgélnie, mert ezt a könnyen megjegyezhető számot kell csak hívnia és hívásával egy hivatalos taxis vállalkozóval tud kapcsolatba kerülni és igényének megfelelő fuvarszerződést kötni.

Egyenletes, magas szintű szolgáltatási színvonallal, a taxis etikai kódex szigorú betartásával biztosítom Ön részére igényeinek megfelelő taxi szolgáltatást.

Kiállást Szentendre területén általában 10-15 percen belül, a szomszédos településekre a távolsággal és az elvárható menetidővel arányosan tudom biztosítani. Természetesen, a foglaltságom esetén a szabaddá válásom meg kell várnia. Abban az esetben ha erre nincs mód, a taxiszolgáltatási igény sürgéssége miatt, úgy más taxis vállalkozót kell megkeresnie.

Előrendelés esetén, pontos időben történő kiállással, mindig számíthat rám.

Gépkocsimban az ABS és dupla légzsák az Ön biztonságát, a légkondicionáló a kényelemét szolgálja.

Megrendelését Budapesttől Visegrádig szívesen fogadom, személyszállítási igényeit bel- és külföldre egyaránt kielégítem.
Az Ön igényeinek megfelelő, kedvezményes reptéri és pályaudvari transzferekkel állok rendelkezésére.


Hívja bizalommal a 06 26 314-314 telefonszámot.


Vállalkozás kezdete: 1986. 05. 07.

Adószám: 49764912-1-33

Nyilvántartási szám: 2011830

Szakmakód: 493201 Taxis


Telefon:  26/314-314

Várom hívásaikat.

Repülőtéri transzfer.

Telefonos rendelés esetén, Szentendre területéről egységesen 12 900 Ft-ért szállítom Önt Ferihegy Liszt Ferenc repülőtér  I. és II. terminálra.
Egyéb településekről a táblázatban feltüntetett áron.

Tovább...

Alfa Taxi 314 Szentendre

Ingyen kiállás.

Hívja a 26/314-314 telefonszámot és én Szentendre területén  pár percen belül
ingyen kiállok a megrendelési címre,
hogy Ön kényelmesen utazzon.

Tovább...

Budapestre visszaút megfizetése nélkül.

Önnek csak telefonálni kell és én Szentendre területén ingyen kiállással, visszaút megfizetése nélkül, kényelmes körülmények között eljuttatom Önt  Budapest bármely részére.
Tovább...

Szentendrére utazáskor ingyen kiállás.

Akár Budapestre (írásos megrendelés esetén, sms, e-mail), vagy a környékbeli településekre is ingyen kiállok, ha a programja után Szentendrére kíván visszautazni. Így nem kell budapesti vagy más taxi társaságtól taxit rendelnie. (Színházlátogatás, éttermi vacsora, üzleti megbeszélés ...)
Tovább...

Bizalomkártyás programom.

Bizalomkártyámmal a lakhelye és a HÉV. állomás között vagy egyéb olyan viszonylatban, ahová Ön gyakran utazik, előre megállapodott
fix összegért utazhat 3 hónapon keresztül, így nincs kitéve a forgalmi lámpák és dugók miatti várakozási díj növekedésének.

Tovább...

Visegrádtól - Budapestig

Nemcsak Szentendrén, de a környékbeli településekről is vállalok fuvarokat. Hívja telefonszámom és én Visegrádtól Budapestig az Ön igényei szerint a nap bármely szakában rendelkezésére állok.
Tovább...