Taxi 314 Szentendre
Telefon: +36 26 314-314
szentendretaxi+extrataxi@gmail.com
Szolgáltatásaim

Repülőtéri transzfer:

Vállalom repülőtéri transzferek lebonyolítását fix áron Budapest (Ferihegy) Liszt Ferenc repülőtérre. Szükség esetén  táblával várom az utast az érkezésnél, de ebben az esetben a parkolás díját felszámolom.


Személyszállítás bel- és külföldre:

Várom megrendeléseiket helyi vagy távolsági fuvarokra, a vidéki és külföldi utak esetén egyedi árajánlatot adok. Előrendelését akár több nappal előre is leadhatja.


Városnézés, kirándulás:

Szívesen elviszem Önöket egy Dunakanyar körüli kirándulásra, vagy például városnézésre Budapestre, kirándulni Visegrádra, Esztergomba, fürödni a Balatonra, de akár egy borkóstolóra is szívesen elviszem valamelyik közeli hangulatos vendéglőbe.


Egyéb szolgáltatásaink:

Orvosi rendelőbe szállítás, esküvőhöz vagy  más rendezvényhez gépkocsi biztosítása.


Alfa Taxi 314 Szentendre

Vállalkozás kezdete: 1986. 05. 07.

Adószám: 49764912-1-33

Nyilvántartási szám: 2011830

Szakmakód: 493201 Taxis


Telefon:  26/314-314

Várom hívásaikat.

Repülőtéri transzfer.

Telefonos rendelés esetén, Szentendre területéről egységesen 12 900 Ft-ért szállítom Önt Ferihegy Liszt Ferenc repülőtér  I. és II. terminálra.
Egyéb településekről a táblázatban feltüntetett áron.

Tovább...

Alfa Taxi 314 Szentendre

Ingyen kiállás.

Hívja a 26/314-314 telefonszámot és én Szentendre területén  pár percen belül
ingyen kiállok a megrendelési címre,
hogy Ön kényelmesen utazzon.

Tovább...

Budapestre visszaút megfizetése nélkül.

Önnek csak telefonálni kell és én Szentendre területén ingyen kiállással, visszaút megfizetése nélkül, kényelmes körülmények között eljuttatom Önt  Budapest bármely részére.
Tovább...

Szentendrére utazáskor ingyen kiállás.

Akár Budapestre (írásos megrendelés esetén, sms, e-mail), vagy a környékbeli településekre is ingyen kiállok, ha a programja után Szentendrére kíván visszautazni. Így nem kell budapesti vagy más taxi társaságtól taxit rendelnie. (Színházlátogatás, éttermi vacsora, üzleti megbeszélés ...)
Tovább...

Bizalomkártyás programom.

Bizalomkártyámmal a lakhelye és a HÉV. állomás között vagy egyéb olyan viszonylatban, ahová Ön gyakran utazik, előre megállapodott
fix összegért utazhat 3 hónapon keresztül, így nincs kitéve a forgalmi lámpák és dugók miatti várakozási díj növekedésének.

Tovább...

Visegrádtól - Budapestig

Nemcsak Szentendrén, de a környékbeli településekről is vállalok fuvarokat. Hívja telefonszámom és én Visegrádtól Budapestig az Ön igényei szerint a nap bármely szakában rendelkezésére állok.
Tovább...